dilluns, 16 de febrer del 2009

Lliurament de premis

«EL PENJOLL, ART DE PARAULA» LLIURA ELS SEUS PREMIS
ALS MILLORS BLOGS DE LES COMARQUES CENTRALS

La seu de Camot a Xàtiva acollí un acte en què es lliuraren
els gravats de l’artista Albert Compte


La seu del col·lectiu Camot de Xàtiva ha acollit aquest cap de setmana, el dissabte a la nit, el lliurament de premis del concurs organitzat per «El Penjoll, Art de Paraula» per premiar els millors blogs de les comarques centrals. L’acte, conduït i animat pels poetes Toni Espí i Toni de l’Hostal, i amb una gran afluència de públic, entre premiats i membres i amics d’El Penjoll, va consistir en el lliurament a cada guardonat d’un gravat obra de l’artista Albert Compte. Prèviament, els conductors de l’acte llegiren un text al·lusiu, de Joanot Martorell, autor del Tirant lo Blanc, i oferiren una xicoteta actuació musical interpretant la versió que va fer l’Ovidi Montllor del poema M’aclame a tu de Vicent Andrés Estellés. Un berenar, consistent en xocolatada i les tradicionals mones de Xàtiva, va tancar l’acte

Cal recordar que el blog de l’escriptor xativí Toni Cucarella «En roba de batalla», qui va manifestar durant l’acte la seua satisfacció per aquest guardó, va ser escollit com el millor blog de l’any 2008 a les Comarques Centrals Valencianes. A més del blog de Cucarella, el jurat havia distingit una desena de blogs, en les diferents categories, entre els tres finalistes de la votació popular celebrada prèviament. Recordem que els guanyadors per cadascuna de les categories eren els següents:

Art i audiovisuals: A TA MARE VA QUE FUMES!
Associacions socioculturals: CASAL JAUME I- LA SAFOR-VALLDIGNA.
Educació: DEPARTAMENT DE LLATÍ DE PEDREGUER.
Esports: CLUB DE PILOTA VALENCIANA VALIRATLLA CASTELL DE CASTELLS.
Humor: LES DONES NO SOM (TAN) COMPLICADES.
Informació i notícies: EL MIRADOR VALENCIÀ.
Literatura: NAUSICA.
Medi ambient: PEL PAISATGE DEL PAÍS VALENCIÀ.
Miscel·lània: HIC ET NUNC.
Política: TONI CUCARELLA EN ROBA DE BATALLA.

Els organitzadors van voler agrair la col·laboració dels col·lectius i persones que han ajudat a la celebració del lliurament de premis, cas de Camot, l’artista Albert Compte o els conductors de l’acte Toni Espí i Toni de l’Hostal. «El Penjoll, Art de Paraula», en tot cas, també va voler agrair la nombrosa participació en el concurs i es va comprometre a continuar amb aquesta tasca de difusió organitzant una segona edició dels premis en la qual espera comptar encara amb un grau major de participació.

El Penjoll, Art de Paraula. 16 de febrer de 2009