dimecres, 12 de març del 2014

Prenem Madrid


Benvolguda companya, benvolgut company:

El proper dia 22 de març arribaran a Madrid les columnes que estan eixint dels diferents territoris de l'Estat per confluir a Madrid en una gran manifestació per dir ben alt i clar:

NO AL PAGAMENT DEL DEUTE
CAP RETALLADA MÉS
FORA ELS GOVERNS DE LA TROICA
PA, FAENA I SOSTRE PER A TOTS I TOTES

La Marxa de la Dignitat pretén donar una resposta massiva i col·lectiva de la classe treballadora, la ciutadania i els pobles a la situació d'emergència social que estem travessant. Intersindical Valenciana, junt a desenes de sindicats, entitats, plataformes i partits polítics, és una de les entitats promotores de la iniciativa que va sorgir a l'estiu de 2013.

Des del País Valencià exiran dues columnes de persones que aniran caminant fins Madrid. Una des de  les comarques d'Alacant i una altra des de València i Castelló.

La columna de Castelló–València eixirà diumenge 9 de març, a les 11:30 hores, des del Pont de les Drassanes de València (Barri de Natzaret) per a fer la primera etapa fins a Torrent. Passarà per la Plaça d’Espanya (12:30 hores), Xirivella, Aldaia i Alaquàs.

La columna d'Alacant eixirà des de la Plaça de la Muntanyeta dilluns 10 de març, a les 10:30 hores, per a finalitzar la seua primera etapa en Asp.

Totes dues confluiran a Tarancon per arribar a Madrid el dia 22 de març. En aquesta ciutat se sumaran a la marxa moltes persones que faran les darreres etapes caminant.

A més, milers de persones acudiran el dia 22 de març a Madrid en trens, autobusos, cotxes particulars, per a participar en la multitudinària manifestació que tindrà lloc eixe dia. La manifestació eixirà des d'Atocha a les 17 hores i acabarà a la Plaça de Colom.

La Comissió Estatal de la Marxa de la Dignitat ha organitzat accions per als dies 22, 23, 24 i 25 de març. A més, no descarta la possibilitat de noves accions eixos dies o en el futur en funció de la resposta de la resposta del govern a aquesta mobilització.

Finalment, us fem una crida a la vostra participació activa en tot el procés de la Marxa de la Dignitat. Podeu fer-ho donant publicitat a la iniciativa; incorporant-vos als grups de treball del vostre barri o poble o a la columna que anirà caminant a Madrid o viatjant a Madrid el 22M. Si voleu acudir en autobús trobareu tota la informació en la web del Sindicat: ttp://intersindical.org/campanyes/22m.

D'Ontinyent ix un autobús a les 9:00h, des del Barranquet. Per a informar-vos i reservar plaça contacteu amb el següent mail: marxadignitat.valldalbaida@gmail.com. El preu és de 20€, anada i tornada.

País Valencià, març de 2014

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si governaren els dirigents d'aquesta marxa passariem mes fam que...